Villavärme

Rörfirman i Kristianstad är experter på allt som har med rör att göra, bland annat värmesystem och värmepumpar !

Vi hjälper dig gärna att:

  • Få väsentligt lägre energikostnader
  • Spara energi och miljö
  • Skaffa en trygg och bekymmersfri uppvärmning
  • Investera i ett nytt, lönsamt värmesystem
  • Se över och serva nuvarande system
  • Använda möljigheten till ROT-avdrag för en klok investering

Kontaktuppgifter

Rörfirman i Kristianstad AB
Kabelvägen 18
291 62 Kristianstad

tfn kontor: 044-20 98 50
tfn fax:       044-20 98 56

E-post:
info@rorfirman-ksd.se
www.rorfirman-ksd.se

logo_platta

 

Värmepumpar

Våra värmepumpar är rustade både för dina drömmar och för olika scenarion när det gäller framtida tillgång och pris på energi. Så oavsett om du planerar att anlägga en swimmingpool, glasa in uteverandan eller bygga till för tonårsbarnen, kan du dimensionera värmesystemet för ditt nuvarande behov och senare köpa exempelvis solpaneler som levererar den komfort du då behöver.

Solvärme

Även i Sverige är solenergin attraktiv för villaägare. Under ett år tar ditt villatak emot fem gånger mer energi än vad huset förbrukar. Nu kan du kombinera solvärmen med flera av våra värmepannor. Det som tidigare var krångligt och dyrt finns nu tillgängligt för dig som villaägare.​

Ved och Pellets

Det bästa med en pelletspanna är att man använder sig av förnyelsebart bränsle. Pelletspannor bidrar inte till att öka växthuseffekten. Nästan all energi som används i processen i våra pelletspannor återvinns till värmeenergi för ditt hem.

El

Ofta kompletterar elpannan din värmeanläggning. När värmepumpen, ved- eller pelletspannan inte räcker till för att värma huset när det är riktigt kallt ute eller när väldigt, väldigt många ska duscha samtidigt.

Olja

Vi har komplett  serviceutrustning för alla typer av oljebrännare. Boka gärna årsavtal för säker drift.

Varmvatten

Våra varmvattenberedare ger allt mellan 30 – 1000 liter varmvatten som är klart att använda. Därför vågar vi nästan lova att det finns en varmvattenberedare som passar just dina behov.